zaterdag 19 augustus 2017

Gat in wegdek kruising Frederik Derbystraat en Gemenelandsweg is hersteld d

Minister Miranda houdt woord en gaat snel over tot actie


De wegverzakking die leidde tot een groot gat in het wegdek op de kruising van de Frederik Derbystraat en Gemenelandsweg is hersteld door het ministerie van Openbare Werken, Verkeer en Communicatie, zoals minister Jerry Miranda had beloofd, aldus de Ware Tijd vandaag, zaterdag 19 augustus 2017.

Al meer dan een week hadden buurtbewoners, om de aandacht van verkeersdeelnemers en de overheid te vestigen op het gevaar, een stok aangekleed als een pop in het gat geplaatst. Op social media ontstond een discussie over het zogenaamde 'spookpoppetje' dat gisteren verwijderd is.

Buurtbewoners stelden, dat de situatie levensgevaarlijk was als een weggebruiker niet tijdig door had dat er daar een kuil in de weg was. Minister Miranda reageerde, dat het probleem onderzocht en zo snel mogelijk hersteld zou worden. Het bleek niet te gaan om een gat dat gewoon met een laag asfalt gelapt kon worden.

Inmiddels is het probleem verholpen en kunnen weggebruikers weer veilig over dat gedeelte van de weg rijden. Verderop in de Fred Derbystraat zijn overigens ook enkele serieuze wegverzakkingen die snel ingrijpen vereisen.

0 comments:

Een reactie plaatsen