woensdag 2 augustus 2017

'Hier is een vrouw van 45 jaar die haar lichaam kan laten zien'

Colombiaanse actrice Sofia Vergara naakt op cover Women's Health

'Ik zou best wel iets atletischer willen zijn, maar als je zoals ik zulke enorme borsten hebt...'


Om in conditie te blijven doet de Colombiaanse actrice Sofia Vergara drie tot vier keer per week oefeningen, hoewel ze er een enorme hekel aan heeft. 'Het is een soort marteling. Ik ben chagrijnig twee uur voor, tijdens en na mijn oefeningen omdat ik de volgende weer moet plannen. Maar Joe (Manganiello, Vergara's echtgenoot) heeft een fraaie gym in ons huis gebouwd, dus ik heb geen excuus', aldus de 45-jarige Modern Family-actrice vandaag, woensdag 2 augustus 2017, tegen het blad Women's Health

Vergara is deze maand naakt op de cover van de Amerikaanse blad te zien en daar is ze erg trots op. 'Hier is een vrouw van 45 jaar die haar lichaam kan laten zien. Het is niet meer zoals vroeger, toen er alleen jonge vrouwen op de covers van tijdschriften stonden', aldus Vergara.

De huidige fitgirl-trend is niets voor de actrice. 'Het gaat niet om strakke buikspieren. Ik heb ze niet want ik hoef niet zo nodig een model met een perfect lichaam te zijn. Dat zou me veel te veel moeite kosten!', aldus Vergara in het tijdschrift.

'Ik weet niet of ik sterk ben. Ik heb slechte knieën en hele dunne botten, ik kan nauwelijks een push-up doen', geeft de Colombiaanse toe. 'Ik zou best wel iets atletischer willen zijn, maar als je zoals ik zulke enorme borsten hebt...ik had ze al op mijn dertiende en ze werden nog groter tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling.'A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

(Red. De Surinaamse Krant/Instagram/Women's Health/Nu.nl)

0 comments:

Een reactie plaatsen