woensdag 16 augustus 2017

Opmerkelijke wijze om weggebruikers te waarschuwen voor gat kruising Gemenelandsweg-Frederik Derbystraat

Buurtbewoners plaatsen als pop aangeklede stok over gat...


Buurtbewoners rond de kruising Gemenelandsweg-Frederik Derbystraat in Paramaribo hebben zo'n week geleden als waarschuwing voor een groot gat in het wegdek van die kruising er een stok in geplaatst met een oranje schoenendoos. Sinds maandag is deze stok echter aangekleed en geeft het aanzien van een pop, om aandacht te trekken van weggebruikers.

Van de 'pop' gemaakte en op Facebook geplaatste foto's hebben geleid tot een discussie over de gevaarlijke situatie. Klachten van mensen die zeggen dat dit niet de enige weg is waarin verzakkingen en gaten ontstaan worden ook gedeeld via Facebook.

Minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie heeft beloofd dat deskundigen de situatie zullen bekijken. 'Er moet eerst gekeken worden hoe de opening is ontstaan. Als er lapwerk vereist is, zal het heel snel zijn opgelost.'

Hij zegt dat het mogelijk is, dat de afdeling die belast is met lapwerkzaamheden nog niet ertoe gekomen is om het gat te dichten, omdat ze druk is met het herstellen van zandwegen.

(De Surinaamse Krant/de Ware Tijd)

0 comments:

Een reactie plaatsen