woensdag 2 augustus 2017

Oud-premier Gerrit Schotte, Curaçao, weet het zeker: 'Ik ga niet de cel in´

Schotte aan de tand gevoeld door Kabe’i Boto van TV Direct


Oud-premier Gerrit Schotte (MFK), die zowel door het Gerecht in Eerste Aanleg als door het Hof in de zaak Babel tot een gevangenisstraf van drie jaar is veroordeeld, is ervan overtuigd dat hij de cel niet in gaat. Dat verklaarde hij afgelopen maandagavond tijdens het populaire televisieprogramma van TV Direct, Kabe’i Boto, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, woensdag 2 augustus 2017.

In dit programma geeft een presentator van TV Direct een bekende Curaçaoënaar een lift in zijn auto (kabe’i boto). Bekende Curaçaoënaars die Schotte voor zijn gegaan, zijn Churandy Martina, Quenton Stroop (Oompie Stroop) en Jadira Bislick.

Gedurende een autorit van 45 minuten werd de omstreden politicus het hemd van het lijf gevraagd over verschillende onderwerpen. Het grootste deel van de rit bestond voornamelijk uit vragen die gebaseerd waren op roddel en achterklap. Zo wilde de presentator weten of het klopte dat Schotte zijn schooldiploma had vervalst, of de MFK-politicus homo is en of hij de echte vader is van de kinderen van Churandy Martina. Schotte verwees op een gegeven moment ook naar het ritje als een ‘kabe’i redu’.


0 comments:

Een reactie plaatsen