maandag 28 augustus 2017

President Bouterse nu naar Cuba voor medische check-up en vakantie

Bouterse wordt vergezeld door zijn gezin en behandelend artsenPresident Desi Bouterse, zijn gezinsleden, behandelend artsen en andere leden van zijn delegatie zullen zondagochtend 27 augustus 2017, naar Cuba vertrekken. Starnieuws bericht te hebben vernomen, dat het staatshoofd met Fly All Ways naar Havana vliegt. 

De belangrijkste reden van vertrek van de president naar Cuba is een intensieve medische check-up. Hij heeft te kennen gegeven twee jaar geen medische controle op Cuba te hebben gehad, terwijl hij daar in het systeem zit. Hij vindt het noodzakelijk om nu de controle wel te laten verrichten. Om geruchten te voorkomen heeft de president zelf de mededeling gegaan.

Na de algehele medische controle, zal de president een week vakantie hieraan koppelen. Verwacht wordt dat de president drie weken uitlandig zal zijn.

De leiding van het land laat hij in handen van vicepresident Ashwin Adhin. Er is genoeg werk voor de leden van de regering. In een regeringsvergadering en overleg met de coalitie is onder andere aangegeven wat allemaal aangepakt zal worden. De jaarrede die op 29 september gehouden zal worden, moet in de tussentijd worden voorbereid.

0 comments:

Een reactie plaatsen