woensdag 16 augustus 2017

Resten Natalee Holloway mogelijk, na 12 jaar, gevonden op Aruba

Haar vader Dave heeft na een tip menselijke resten gevonden in een park op Aruba


Na twaalf jaar is Natalee Holloway mogelijk terecht. Na een nieuwe tip heeft haar vader Dave menselijke resten gevonden in een park op Aruba. Of de resten zijn van zijn verdwenen dochter moet dna-onderzoek uitwijzen. Dave onthulde de vondst vandaag, woensdag 16 augustus 2017, in het NBC-programma Today (zie onderaan). 

Hij vertelde, dat hij een tip kreeg van een voormalige huisgenoot van de beste vriend van Joran van der Sloot. Deze tipgever claimt, dat Joran GHB in het drankje van Natalee had gedaan, waarna de 18-jarige Amerikaanse stikte in haar eigen braaksel. Joran belde hierop zijn vader Paul; het tweetal begroef het lichaam volgens de tipgever in het park.

Dave zei dat hij na alle teleurstellingen niet had verwacht daadwerkelijk menselijke resten te vinden. 'Ik weet dat er een mogelijkheid is, dat het om iemand anders gaat, dus ik zal het gewoon afwachten.'

Het onderzoek neemt tijd in beslag; de resultaten zullen volgende maand bekend worden gemaakt. Paul overleed in 2010 nadat hij tijdens een potje tennis een hartaanval kreeg. Joran zit in Peru een straf van 28 jaar uit voor de moord op Stephany Flores Ramirez (21).


(De Surinaamse Krant/NBC/De Telegraaf)

0 comments:

Een reactie plaatsen