zondag 20 augustus 2017

Rosebel Gold Mines/IAmGold schenkt schoolpakketten aan 227 geslaagden 6e klas basisscholen in district Brokopondo en Pokigron

Met geste wil bedrijf bijdrage leveren aan ontwikkeling gemeenschappen in haar werkgebied

(Bron foto: Rosebel/IAmGold)

Rosebel Gold Mines/IAmGold heeft voor de zesde keer het schoolpakketten project uitgevoerd. Het bedrijf schonk aan 227 geslaagden van de 6e klas van alle basisscholen in het district Brokopondo en uit het dorp Pokigron schoolpakketten, zo bericht het goudmijnbedrijf zondag 20 augustus 2017. Een pakket bestaat uit een schooltas, schriften, woordenboeken en een tafelkaart van Suriname. 

De overhandiging van de schoolpakketten aan de leerlingen vond vrijdag plaats te Brownsweg. Hierbij waren onder andere aanwezig de General Manager van Rosebel Gold Mines NV, Suresh Kalathil, de Sustainability Manager, Jerry Finisie, de districtscommissaris van het district Brokopondo, Kenya Pansa, de rayon inspecteur voor Onderwijs in Brokopondo, Orwine Velanti en de hoofdkapitein van Brownsweg Henk Finisie.

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van gemeenschappen in de gebieden waar zij opereert is een van de doelen die Rosebel Gold Mines NV heel ho og in haar vaandel voert. Dit is ook zeer kenmerkend voor alle dochterondernemingen van het Canadese  IAmGold in de wereld, aldus  het bedrijf in een persbericht.

Rosebel Gold Mines wil met deze geste een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het district en de vele talentvolle jongeren in Suriname.

0 comments:

Een reactie plaatsen