maandag 7 augustus 2017

Surinaamse artieste Poppe duikt studio in met Jamaicaanse King of Dancehall Beenie Man

'Ik voel mij echt vereerd en kan het nog steeds niet geloven, Poppe meets Beenie Man?!'De Surinaamse artieste Poppe is de studio ingedoken met de Jamaicaanse King of Dancehall Beenie Man. De twee gaan een Reggae/Hip Hop en een puur Reggae/Dancehall nummer opnemen. 'Ik voel mij echt vereerd en kan het nog steeds niet geloven. Poppe meets Beenie Man?! Platenbaas Wow Pow Studio Rotterdam heeft me echt verrast met deze samenwerking', reageert Poppe, zo is vandaag, maandag 7 augustus 2017, te lezen op Waterkant.net. 

De nummers met Beenie Man zullen in december op het album van haar gelanceerd worden.

'Het wordt een heel mooi project met eigen poku’s en leuke samenwerkingen.' Andere artiesten met wie ze gaat samenwerken zijn Damaru, Jo Ann bekend van het duo Jo Ann & Philla en Isaac Menso van La Rouge.


Simonia Consuella Darson, zoals Poppe officieel heet, is van plan haar geboorteland Suriname deze maand aan te doen voor promotie doeleinden en de video opnames van de remixversie van haar hit single ‘Mi Law’. In deze clip zullen Hip Hop artiest Angelo King en de Jamaicaanse reggaezanger Junior Kelly een bijdrage leveren.

Met ‘Mi Law’ wil Poppe bewijzen dat je met Sranan Tongo wel degelijk een wereldhit kan scoren. 'Taalbarrière speelt geen rol in de muziek. Ik wil met Sranan Tongo ons land op de wereldkaart plaatsen. Je accepteert het of niet.' De artieste woont nu al een jaar in Europa. 'Ik oriënteer me nu in Europa, maar blijf een Sranan artiest.'

0 comments:

Een reactie plaatsen