dinsdag 22 augustus 2017

Vrouw hysterisch in bioscoop te Teresina, Brazilië, na zien scène met duivel horrorfilm Annabelle: Creation

20-Jarige in paniek zijnde dame slaat zichzelf tegen het hoofdEen Braziliaanse vrouw is onlangs in allerijl naar het ziekenhuis in Teresina, een stad in Brazilië, gebracht nadat ze hysterisch was beginnen schreeuwen na het zien van een scène in een de horrorfilm Annabelle: Creation. 

Volgens ooggetuigen sloeg de 20-jarige dame zichzelf tegen het hoofd en moest ze herhaaldelijk kokhalzen. Het zou niet de eerste keer zijn dat mensen dergelijke reactie vertonen na het zien van de film, waardoor men nu angstig vermoedt dat de film vervloekt is.

Annabelle is een bezeten pop die sinds 2014 het witte scherm onveilig maakt en haar slachtoffers op paranormale wijze om het leven brengt.

Sinds mei kunnen fans van het genre naar Annabelle: Creation gaan kijken. Sinds de release van de film gebeurden er echter vreemde dingen met bioscoopgangers nadat ze een bepaalde scène uit de film - met de duivel in de hoofdrol - bekeken.

Eén van die incidenten vond plaats in een bioscoop in Teresina en kon worden gefilmd door een omstander. Op de bizarre beelden is te zien hoe vrienden van de twintigjarige vrouw die erg in paniek is, haar proberen te kalmeren.Volgens ooggetuigen schreeuwde de vrouw hysterisch, sloeg ze zichzelf in het gezicht en verkeerde ze in een staat van opperste paniek. Hulpdiensten moesten de dame uiteindelijk in een rolstoel vastbinden om haar naar het ziekenhuis te brengen.

Volgens een boodschap van een andere vrouw die in de bioscoop aanwezig was, werd de Braziliaanse hysterisch na het 'meest angstwekkende' moment uit de film, een scène waarin de duivel zijn opwachting maakt. 'Toen begon ze zich met haar eigen vuisten op het hoofd te slaan, waarna ze op de grond viel', vertelde de ooggetuige in de Braziliaanse media. 'Omstanders probeerden haar tevergeefs te kalmeren en ik werd erg bang.'

Werknemers van de bioscoop verklaarden, dat ze geen flauw idee hebben wat de oorzaak van het bizarre gedrag was, maar bevestigen dat de vrouw 'erg nerveus was, zichzelf niet in de hand had en niet kon verklaren wat er was gebeurd'.


(De Surinaamse Krant/Gazet van Antwerpen/The Sun/TV GP1/Twitter/Infobae.com)

0 comments:

Een reactie plaatsen