zaterdag 9 september 2017

Aanrijding op Afobakaweg eist drie levens

Autobusje is vermoedelijk bij inhaalmanoeuvre tegen tegenligger gereden

(Bron foto:: Korps  Politie Suriname - kenteken door De Surinaamse Krant onherkenbaar gemaakt!)

Een automobilist en een inzittende zijn gisteren, vrijdag 8 september 2017, bij een aanrijding op de Afobakaweg om het leven gekomen. Een derde slachtoffer liet het leven in het ziekenhuis. De politie van Paranam kreeg de melding van de aanrijding via de Centrale Meldkamer met zware materiële schade en slachtoffers met zwaar lichamelijk letsel, zo bericht het Korps Politie Suriname 'avonds.

Ter plaatse zijn een personenauto, een autobusje en slachtoffers aangetroffen. 

Per ambulance zijn vijf slachtoffers, waarvan één in kritieke toestand, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer is in de ziekeninrichting overleden. 

Volgens ooggetuigen reed de personenauto vanuit de richting Paranam naar Brokopondo en het autobusje reed de tegenover gestelde richting. Ter hoogte van mastnummer 32 heeft de chauffeur van de autobus, naar zeggen van de ooggetuige, een inhaalmanoeuvre gemaakt met als gevolg een frontale botsing.

In de voertuigen zijn documenten aangetroffen. De politie is doende te onderzoeken of deze documenten aan de dodelijke slachtoffers toebehoren, waarna de personalia zullen worden bekend gemaakt. 

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Verkeer van regio Midden.

0 comments:

Een reactie plaatsen