woensdag 13 september 2017

AKMOS-voorzitter Binda blij met actie regering om gestrande passagiers op Sint-Maarten te helpen

AKMOS zal afstemmen met ministerie van Buitenlandse Zaken over verzenden van goederen


Sham Binda, voorzitter van de Associatie van Kleine en Middelgrote Ondernemers in Suriname (AKMOS), juicht het toe dat de regering actie onderneemt om gestrande passagiers op Sint-Maarten assistentie te verlenen. Vanavond, woensdag 13 september 2017, houdt de AKMOS vanaf zeven uur in de Flexmall een bijeenkomst met families en belanghebbenden van inwonenden van Sint- Maarten, dat zwaar is getroffen door orkaan Irma. 

Binda zegt op Starnieuws, dat wanneer het vliegtuig vanuit Suriname naar Sint-Maarten gaat om mensen op te halen, hulpgoederen meegestuurd hebben voor de landgenoten die het op dit moment heel moeilijk hebben. Er is een schaarste ontstaan aan goederen. Veel winkels zijn leeggeplunderd na de ravage aangericht door Irma. 

De AKMOS zal afstemmen met het ministerie van Buitenlandse Zaken over verzenden van goederen.  
Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft mensen opgeroepen om gegevens door te geven van gestrande Surinamers op Sint-Maarten. 

De AKMOS zal op de bijeenkomst de eventuele noodhulp aan Surinamers en anderen en mogelijke pakket en producten uitvoer naar Sint-Maarten. Tevens zal er een registratie gepleegd worden van telefoonnummers en adressen van Surinamers die daar op het eiland vastzitten om met hen in contact te treden.

0 comments:

Een reactie plaatsen