zaterdag 2 september 2017

Braziliaanse miss Bum Bum beweert dat ze WK-winnaar kan voorspellen met haar billen...

'Mijn kont zal het nieuwe World Cup-orakel zijn, ik hoop Brazilië succes te kunnen brengen'


Suzy Cortez is de WK-mascotte van Playboy Portugal


Een Miss Bum Bum winnaar heeft beweerd, dat haar billen de winnaar van het WK-voetbal 2018 kunnen voorspellen. Suzy Cortez, die in 2015 de illustere kroon heeft gewonnen, maakt zich klaar voor het toernooi door fans een traktatie te bieden.

De prachtige brunette is zojuist aangemeld door Playboy Portugal als hun World Cup mascotte, en ze heeft beloofd om ze alles te geven.


Haar methode voor het voorspellen van de resultaten zal zijn om haar beruchte achterkant te gebruiken, waarvan ze gelooft dat die speciale krachten heeft. Ze zei: 'Mijn kont zal het nieuwe World Cup-orakel zijn. Ik hoop Brazilië succes te kunnen brengen.'


Miss Cortez is van plan om haar bekroonde billen te beschilderen met de kleuren van het team dat volgens haar gaat winnen. Zij gelooft dat dit hun geluk zal geven en zij zullen dan de wedstrijd winnen.

De Braziliaanse schoonheid, die natuurlijk haar eigen team ondersteunt, heeft haar eigen fans blij gemaakt toen ze de sterspeler van hun rivalen 'uitschakelde'. Suzy, fan van Barcelona stuurde een aantal provocerende tweets naar de Argentijnse ster Lionel Messi, die een gelukkig getrouwde man is.Suzy's aandacht werd zo ongewenst, dat Messi en zijn vrouw, Antonella Roccuzzo, haar blokkeerden op social media. 

En ze heeft nu een andere vurige Latina, de Colombiaanse zangeres Shakira, boos gemaakt door haar aandacht te richten op Barcelona-speler en Shakira's man, Gerard Pique.

(De Surinaamse Krant/Daily Star/Twitter/Instagram)

0 comments:

Een reactie plaatsen