zondag 3 september 2017

Braziliaanse verdachte van seksmisdrijf in bus gearresteerd voor nieuw incident

Man komt in Sao Paulo in bussen klaar door penis tegen vrouwen te wrijven....


De politie in Brazilië zegt, dat een man die deze week gearresteerd werd, omdat hij in een openbare bus tegen een vrouw had geëjaculeerd en vervolgens snel in vrijheid werd gesteld, weer is aangehouden voor een soortgelijk incident.

Het incident vond dinsdag plaats toen een bus naar Avenida Paulista, een van de drukste avenues in Sao Paulo, reed. Passagiers grepen de dader en droegen hem over aan de politie. 

Maar, minder dan 24 uur later oordeelde rechter Jose Eugenio Amaral Souza Neto, dat de man een misdrijf had begaan, maar geen verkrachting en stelde de man in vrijheid. Het incident had geen betrekking op 'beperkingen, geweld of bedreigingen', zei Souza Neto ter rechtvaardiging van zijn beslissing. 'Het slachtoffer zat, toen ze door de ejaculatie werd verrast.'Volgens het nieuwsportaal UOL blijkt, dat politie-informatie toont, dat Diego Ferreira de Novaes sinds 2009 16 keer aangehouden is voor het plegen van soortgelijke misdaden, waaronder vijf keer dit jaar.


Politie-inspecteur Rogerio Nader vertelt verslaggevers, dat de man zaterdag in Sao Paulo nabij dezelfde weg werd aangehouden waar hij dinsdag is  aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij zijn penis tegen een vrouwenarm in een bus heeft gewreven en de autoriteiten willen hem voor een seksmisdrijf  ​​vervolgen.

De beslissing van een rechter om de man na 24 uur vrij te laten, zorgde voor het nodige ophef in het land.(De Surinaamse Krant/Associated Press/UOL/TV Globo)

0 comments:

Een reactie plaatsen