dinsdag 5 september 2017

Cevihas NV na 30 jaar ISO gecertificeerd

Bedrijf biedt vooral buitenlandse vissersboten mogelijkheid hun producten te laden en te lossenDe Centrale voor Vissershavens in Suriname NV  (Cevihas), is na dertig jaren ISO gecertificeerd door Kiwa. Het bedrijf spreekt van een mijlpaal en heeft dit vrijdag gevierd. Aan dit proces is een jaar voorbereiding vooraf gegaan, aldus het bedrijf dinsdag 5 september 2017 in een persbericht.

Cevihas staat nu voor grote uitdagingen om haar verdiencapaciteit te vergroten. Her is een haven die voornamelijk buitenlandse vissersboten de mogelijkheid biedt om hun producten op een veilige manier te laden en te lossen. Er is een lange termijn visie ontwikkeld met doelstellingen. De organisatie heeft de eerste audit afgerond. 

Sinds 2016 zit het bedrijf in een transitie naar verbetering en progressie. Hierbij zijn de afdelingen Human Resource , Interne controle en Kwaliteit opgezet om de lange termijn visie te ondersteunen. Verder zijn, ter verbetering van de structuur van de organisatie en efficiëntie verhoging, de afdelingen Werf en Boat operations gefuseerd tot de afdeling Operations. Voor Cevihas betekent dit het begin van een structurele verbetering van de bedrijfsvoering.

Met deze ontwikkelingen zijn de processen vastgelegd, gestandaardiseerd, verbeterde communicatie, transparantie, klanttevredenheid, risicomanagement en de betrokkenheid van de medewerkers bij het verbeteren van de kwaliteit van de producten en diensten. 

0 comments:

Een reactie plaatsen