zondag 3 september 2017

Doekhie (NDP): ‘Vanuit het vliegtuig meteen naar Santo Boma’

'Deze mevrouw moet hard aangepakt worden'


Het hoofd van de afdeling Personeelszaken van het ministerie van Binnenlandse Zaken, A.I., heeft niet alleen de Surinaamse regering, maar ook de Surinaamse natie te schande gezet. Ze werd door Suriname afgevaardigd om een training te volgen in China. Tijdens het winkelen kon ze met haar vingers niet afblijven van enkele sieraden. Zich niet ervan bewust dat haar stelende praktijken op camerabeelden vastgelegd zouden worden, toonde ze zich van haar stelende zijde.

De Chinezen, die haar veel te slim af waren, confronteerden de Surinaamse delegatie met het voorval. 

Ondertussen is besloten dat er gepaste maatregelen tegen haar getroffen zullen worden vanuit de regering. Maar, als het van NDP-Assembleelid en hoofdbestuurslid van de partij, Rachied Doekhie, afhangt, wordt zij bij haar terugkeer naar Suriname meteen in Santo Boma geplaatst. 

Doekhie zegt zondag 3 september 2017, dat deze mevrouw hard aangepakt moet worden. Zij moet door China uitgeleverd worden om haar maximale straf in Santo Boma uit te zitten. Volgens Doekhie moet niet vergeten worden dat personen, die door Suriname worden afgevaardigd naar het buitenland, niet alleen de regering maar ook het volk vertegenwoordigen. 

'We proberen de beste mensen te sturen, maar wanneer deze mensen ook beginnen te stelen, betekent het dat Suriname straks aangetekend zal worden als een land vol oneerlijke mensen’, aldus Doekhie. Hij beklemtoont, dat diefstal niet alleen in China, maar ook in Suriname strafbaar is. Met nog op de koop toe, dat deze diefstal in het buitenland een flinke smet heeft geworpen op het imago van Suriname en Surinamers.

0 comments:

Een reactie plaatsen