maandag 11 september 2017

Extra KLM-toestel vertrekt later uit Curaçao

KLM wil zoveel mogelijk gestrande passagiers in gelegenheid wil stellen naar Nederland te vliegen


Het extra passagierstoestel dat de KLM zondag naar Curaçao heeft gestuurd om passagiers die op Sint-Maarten zijn gestrand op te halen, keert niet maandag terug, maar dinsdagavond (lokale tijd) pas. De vlucht is uitgesteld, omdat de KLM nog zoveel mogelijk gestrande passagiers in de gelegenheid wil stellen naar Nederland te vliegen, zei een woordvoerder, aldus De Telegraaf maandagavond 11 september 2017.

Het extra toestel staat op het vliegveld van Curaçao, omdat het niet mogelijk is om op Sint-Maarten te landen. 


De mensen worden eerst met militaire toestellen van Sint-Maarten naar Curaçao overgebracht. 

Wie een KLM-ticket heeft kan met deze extra vlucht (KL738) terug naar Amsterdam. De passagiers die zich al hadden gemeld voor de terugvlucht op maandag worden de komende nacht door KLM in hotels ondergebracht. 

Speciale teams van de KLM regelen ook begeleiding en nazorg voor mensen die daar behoefte aan hebben, aldus de woordvoerder. 


http://nieuws.klm.com/klm-komt-met-een-oplossing-voor-passagiers-uit-sint-maarten/

statements,
11
september
2017

KLM komt met een oplossing voor passagiers uit Sint Maarten

Hierbij gelden 2 verschillende procedures – 1 voor KLM-passagiers die al een ticket hebben en 1 voor overige passagiers die nog geen ticket hebben, maar wel naar Amsterdam willen komen. Alle reizigers dienen zich op het Princess Juliana Airport op Sint Maarten te melden bij de lokale autoriteiten. Deze zullen er voor zorgen dat de passagiers naar Curaçao worden gebracht. KLM personeel vangt deze passagiers vervolgens op. Passagiers die al een ticket hebben, zullen dan kosteloos worden omgeboekt op een vlucht van Curaçao naar Amsterdam.
Passagiers die niet in het bezit zijn van een ticket naar Amsterdam en over de juiste reisdocumenten beschikken, worden in de gelegenheid gesteld dit alsnog zelf te boeken tegen een speciaal, sterk gereduceerd tarief voor een enkele reis. Passagiers kunnen dit doen via de website, een reisagent of KLM Contact Centers op Sint Maarten (tel. 0031 20 2068253) en Curaçao. (tel. 0031 20 47 47 745) Op 12 september om 18:20 uur (lokale tijd) zal een extra Boeing 747 met vluchtnummer KL738 worden ingezet van Curaçao naar Amsterdam. Deze vlucht zal later vertrekken dan eerder aangekondigd om zoveel mogelijk gestrande passagiers in staat te stellen mee te vliegen van Curaçao naar Amsterdam.
KLM passagiers vanuit Sint Maarten worden tot vertrek van de KL738 in hotels ondergebracht en krijgen begeleiding en ondersteuning van het KLM Care Team ter plekke.
Passagiers kunnen 24 uur per dag contact met ons opnemen via KLM op FacebookMessenger of Twitter. Passagiers kunnen ook bellen met KLM Service Centre. Kijk voor de laatste updates op onze pagina vluchtverstoringen.

0 comments:

Een reactie plaatsen