maandag 11 september 2017

Klanten reisbureau VKV Holidays NV voelen zich opgelicht

'Ik ben geen oplichter en ik ben ook niet weggevlucht'


Tal van personen die bij reisbureau VKV Holidays NV een ticket hadden gekocht, voelen zich momenteel opgelicht. Het Dagblad Suriname meldt maandag 11 september 2017, dat zij meldingen hiervan binnengekregen heeft en ging daarom op onderzoek uit. 

De directeur van dit reisbureau, Vinesh Kanhai: 'Ik ben geen oplichter en ik ben ook niet weggevlucht.' Alhoewel dit in eerste instantie als een cliché antwoord klinkt, vervolgde Kanhai zijn relaas met het volgende. 'Als ik weg zou vluchten, zou ik niet in India zijn met een toer. Ik kom eind september weer terug. Als ik in Suriname terug ben, kan ik alles aantonen.'

Naar zeggen van Kanhai zijn alle tickets die via zijn reisbureau zijn gegaan geannuleerd. Waarvan, volgens hem, velen niet op de hoogte zijn, is dat VKV Holidays samen met Asha’s Travel zaken deed. 

'Als tussenagent heb ik een IATA-reisagent nodig om de vluchten in orde te kunnen maken. En de directeur van Asha’s Travel, die dat geld reeds had geïnd, is overleden. Daarom kan ik me klanten op dit moment niets voorschieten.' Het gaat om circa 200 personen die in deze kwestie verwikkeld zijn geraakt. 

'Klanten hebben nu al aangifte gedaan tegen mij bij de Fraudedienst. Ik begrijp me klanten wel. Alles ging via mij en daarom kennen ze Asha’s Travel niet.' Kanhai zal juridische stappen ondernemen om uit deze situatie te geraken.

0 comments:

Een reactie plaatsen