zaterdag 16 september 2017

Lady Gaga annuleert haar concert tijdens Rock in Rio, Brazilië

Artieste lijdt 'ernstige fysieke pijn'Lady Gaga heeft haar concert tijdens Rock in Rio in Brazilië donderdag geannuleerd, nadat ze had aangekondigd dat ze aan ernstige fysieke pijn leed. Ze zei later op Twitter, dat ze in een ziekenhuis is opgenomen en onder de hoede is van 'de allerbeste artsen'.

De 31-jarige zangeres onthulde eerder deze week, dat ze lijdt aan fibromyalgie, een chronische aandoening die wijdverspreide spierpijn veroorzaakt.Lady Gaga hoopt dat haar komende Netflix documentaire het bewustzijn voor chronische ziekten zal verhogen, aangezien ze zelf vecht tegen fibromyalgie. Dinsdag ging ze in op haar conditie op social media:Fibromyalgia is een chronische musculoskeletale aandoening die wijdverspreide pijn veroorzaakt, waarbij patiënten vaak extreme vermoeidheid, slaapstoornissen, depressie en hoofdpijn ervaren.


In de eerste trailer voor haar documentaire, getiteld 'Five Foot Two', is de popster te zien in het kantoor van een dokter en op het Toronto Film Festival en sprak over hoe de film haar strijd onderzoekt. 'Het is moeilijk', zei Gaga. 'Maar, het is ook bevrijdend.' 


A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

0 comments:

Een reactie plaatsen