woensdag 6 september 2017

Medewerker CIVD veroorzaakt in dronken toestand aanrijding

Man weigert na aanrijding om uit zijn voertuig te stappen en trekt zijn wapen...


Een medewerker van de Centrale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, CIVD, heeft vanmorgen, woensdag 6 september 2017, met zijn auto een aanrijding veroorzaakt in de Johan Adolf Pengelstraat te Paramaribo, aldus de Ware Tijd.

Vermoedelijk was hij dronken achter het stuur gekropen. Hij reed tegen de rijrichting in, ramde twee voertuigen en probeerde daarna weg te rijden. Dat lukte niet. omdat hij werd gehinderd door een DAF-truck. 

Omstanders riepen de hulp in van vijf leden van de Militaire Politie, die toevallig langsreden. De bestuurder weigerde om uit zijn voertuig te stappen en trok zijn wapen. De militairen reageerden snel, sleepten hem uit de auto en namen hem in een houdgreep (zie foto - Bron: de Ware Tijd). Hij verloor even het bewustzijn, vermoedelijk als gevolg van de vele alcohol die hij had genuttigd. 

Het legitimatiebewijs van de spookrijder wees ui,t dat hij lid is van de Centrale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. De man is afgevoerd naar het politiebureau. Bij het ongeluk raakte niemand gewond, maar de schade aan de voertuigen was aanzienlijk. De zaak is in onderzoek bij de Militaire Politie. 

0 comments:

Een reactie plaatsen