vrijdag 15 september 2017

Politie Latour onderzoekt schietincident

Twee mannen (38 en 40) met schotwonden aangetroffen

Mannen zouden in hun auto vanuit andere auto zijn beschoten


De politie van Latour kreeg gistermorgen, donderdag 14 september 2017, via de Centrale Meldkamer een melding van een aanrijding tussen twee voertuigen op de hoek van de Frederikshoop- en de Johannes Pontweg. Daar aangekomen troffen agenten echter een andere situatie aan, aldus het Korps Politie Suriname. 

Betrokken voertuigen waren nergens te zien. Wel trof de politie een menigte aan en de 40-jarige C.C. die niet aanspreekbaar was. Hij lag op het wegdek met een verwonding ter hoogte van zijn borststreek. 

In een winkel op de hoek werd J. K. (38) aangetroffen met een schotverwonding aan zijn rechter onder been. Hij was aanspreekbaar en verklaarde, dat hij met C. in een auto zat, toen zij beschoten werden door inzittenden van een zwart gelakte Toyota Auris die hen voorbij reed. Na de daad reed de bestuurder in volle vaart weg. 

In de directe omgeving werd het voertuig, waarin de twee gewonden zaten, aangetroffen met kogelinslagen. Ook vier patroonhulzen van een vuistvuurwapen zijn gevonden. Per ontboden ambulance zijn K. en C. afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. 

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten en de Forensische Opsporing.

0 comments:

Een reactie plaatsen