woensdag 6 september 2017

Recreatieoord Marinalex per direct door autoriteiten Para gesloten

Zonder vergunning van districtscommissaris is een danshappening gehouden

Marinalex mag tot nader orde geen bezoekers meer ontvangen 


De toestemming voor het exploiteren van recreatieoord Marinalex is woensdag 6 september 2017, ingetrokken door waarnemend districtscommissaris Audrey Hankers. Er is zonder vergunning van de districtscommissaris een danshappening gehouden afggelopen zondag. Er zijn ook valse kaarten aan de man gebracht en de beheerder van het oord heeft meegewerkt aan deze onverantwoordelijke handelingen, zo bericht het Commissariaat Para.

De districtsleiding zal ook geen vergunning meer verstrekken aan Natty Entertainment & universal band, omdat deze zich voor de tweede keer schuldig heeft gemaakt aan vervalsing en belastingontduiking. Deze activiteit heeft plaatsgevonden zonder vergunning van de districtscommissaris van Para. 

De beheerder van Marinalex is woensdag opgeroepen voor verweer bij de districtscommissaris, de Gewestelijk Politie Commandant, de Belastingsdienst en de brandweer. Doordat er geen vergunning was aangevraagd hebben deze instanties geen veiligheidsvoorzorgsmaatregelen getroffen voor de bewuste happening, waardoor de veiligheid van bezoekers in gevaar is gebracht. 

Organisator Natty Entertainment & universal band wordt opgespoord door de Belastingsdienst voor sancties. 

Marinalex mag tot nader orde geen bezoekers meer ontvangen op het oord. Vergunningaanvragen voor geplande openbare vermakelijkheden op dit oord worden voorlopig niet aangenomen door het commissariaat. De veiligheidsdiensten waarschuwen, dat bezoekers die zich toch toegang verschaffen tot dit oord onherroepelijk zullen worden verwijderd.

0 comments:

Een reactie plaatsen