zaterdag 2 september 2017

Senioren echtpaar (75 en 78) in woning aan Kwattaweg overvallen en gekneveld

Echtpaar loopt onderhuidse bloedingen op

Daders nemen inhoud kluis en een complete kluis mee als buit en verdwijnen in auto echtpaar


Een senioren echtpaar is woensdagochtend door vier mannen in hun woning aan de Kwattaweg overvallen. Omstreeks half drie zijn de daders de woning binnen geklommen. De vrouw des huizes sliep met een venster open. Dat raam was niet voorzien van dievenijzer, zo schrijft het Dagblad Suriname vrijdag 1 september 2017. 

Volgens verklaring van het slachtoffer heeft zij het raam open gelaten, omdat zij ervan uit ging dat zij in een neuten woning woont en dat dieven niet tot daar zouden kunnen komen. De daders hebben de 75-jarige man en zijn 78-jarige vrouw gekneveld en ook hun gelaat werd gebonden met een stuk stof afgescheurd uit een laken. Omdat de daders het echtpaar stevig hadden vastgebonden, hebben zij onderhuidse bloedingen opgelopen. 

De daders hebben in de woning twee kluizen aangetroffen. Een van de kluizen werd ter plaatse geopend en daaruit werden waardevolle sieraden weggenomen. 

De tweede kluis is compleet meegenomen. Daarin zaten Srd 2.000 en sieraden. De overvallers zijn ervandoor gegaan met het voertuig van het echtpaar, een blauwe Isuzu D-max met het nummer 26-81 HV. 

De politie van Munder heeft de aangifte ter zake opgenomen. De daders zijn vooralsnog voortvluchtig.

0 comments:

Een reactie plaatsen