zaterdag 9 september 2017

Time Magazine: Selena Gomez een van de '46 Vrouwen Die De Wereld Veranderen'

25-Jarige zangeres is de eerste persoon die 100 miljoen volgers op Instagram bereikteHet behoeft geen betoog, dat Selena Gomez een onuitwisbaar stempel heeft gedrukt op de entertainment-, mode- en schoonheidsindustrie. Nu wordt de ster erkend door Time Magazine als een van de '46 Vrouwen Die De Wereld Veranderen'. 

De 25-jarige zangeres kreeg de Time Magazine onderscheiding, omdat zij de eerste persoon was om 100 miljoen volgers op Instagram te bereiken, maar in een interview met het magazine uit zij zich kritisch over social media.
'Ik denk dat het nu erg moeilijk is om een ​​kind te zijn, vooral met social media', vertelde de 'fetish' zangeres Time Magazine. 'Het is al moeilijk om elke dag op te staan ​​en je alleen al goed te voelen over jezelf zonder de hoogtepunten van het leven van anderen te zien. Daarom vind ik het leuk om met mijn fans op social media kwetsbaar te zijn. Ik vind het leuk, dat ze mijn fouten zien. Ik probeer dat te gebruiken als een manier om mij met hen te verbinden ... Ik hoop dat ze weten dat kracht niet betekent, dat je een facade moet opzetten. Sterkte is kwetsbaar. '

Andere powervrouwen op de lijst zijn onder andere Hillary Clinton, Oprah Winfrey en Rita Moreno. Geen slecht gezelschap, Selena! 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


(De Surinaamse Krant/Latina.com/Instagram/Time Magazine)

0 comments:

Een reactie plaatsen